Tratament carii, detartraj și periaj profesional, în Ploiești - PureClinique

Profilaxie dentară

Măsurilor medicale pentru prevenirea apariției afecțiunilor dentare

Profilaxia dentară reprezintă un set de proceduri menite să prevenă apariției cariilor dentare și a bolilor parodontale.

  • Detartraj ultrasunete
  • Periaj profesional
  • AirFlow
  • Fluorizare
Vezi preturi profilaxie

Detartrajul cu ultrasunete

Este procedura prin care se vizează îndepărtarea tartului și a plăcii bacteriene de la nivelul dinților, cu ajutorul ultrasunetelor, scăzând astfel incidența gingivitei și a cariilor dentare. Această procedură este recomandată a se efectua periodic.

Periajul profesional

Periajul profesional are ca scop eliminarea plăcii bacteriene rămase după detartraj și îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților. Această procedură se recomandă a se efectua de cel puțin 2 ori pe an, în suplimentarea periajului efectuat acasă.
Periajul profesional este realizat de medicul dentist cu ajutorul unor instrumente profesionale, iar pasta cu care se execută periajul profesional este una bogată în fluor.

AirFlow

Tratamentul Airflow constă în spălarea dinților cu o pulbere de bicarbonat de sodiu în amestec cu apă, sub presiune, având că scop îndepărtarea petelor de pe dinți, din zone greu accesibilie, a depozitelor fine de tartru, având că efect dinți mai albi, mai strălucitori și o respirație proaspătă.

Fluorizarea

Fluorul este o substanță care oferă un plus de protecție dinților împotriva cariilor. Fluorizarea este un tratament neinvaziv, nedureros. Acesta constă în aplicarea fluorului prin intermediul unor gutiere sau direct pe suprafața dinților.

 

Prețuri profilaxie

Pachet igienizare (detartraj ultrasunete, periaj profesional, airflow) 250 RON
Detartraj ultrasunete si periaj profesional 150 RON
Detartraj ultrasunete/arcada 80 RON
Periaj profesional 60 RON
Fluorizare topica/arcada/sedinta 50 RON
Vrei să consulți toată lista de prețuri? Preturi

Alte servicii